این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
اطلاع رسانی > اخبار >

” پنجمین کنگره سالانه انکولوژی گراش” با حضور اساتید برجسته سرطان شناسی کشور

پنجمین کنگره سالانه انکولوژی (پنجشنبه و جمعه) هفدهم و هجدهم بهمن ماه با حضور دکتر ملک زاده معاون پژوهشی وزیر بهداشت و فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد بزرگسالان و دیگر اساتید برجسته سرطان شناسی کشور در سالن اجتماعات شیخ احمد انصاری (دانشکده علوم پزشکی گراش) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش پنجمین کنگره سالانه انکولوژی (پنجشنبه و جمعه) هفدهم و هجدهم بهمن ماه با حضور دکتر ملک زاده معاون پژوهشی وزیر بهداشت و فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد بزرگسالان و دیگر اساتید برجسته سرطان شناسی کشور در سالن اجتماعات شیخ احمد انصاری (دانشکده علوم پزشکی گراش) برگزار می شود.

دکتر احمد عبدالهی رییس دانشکده علوم پزشکی و رییس کنگره انکولوژی در گفتگو با روابط عمومی با اشاره به اینکه این کنگره یکی از معتبرترین و پرمخاطب ترین محفل علمی جنوب فارس است گفت:« شهرستان گراش این افتخار را دارد تا برای پنجمین سال متوالی، میزبان اساتید برجسته و پژوهشگران حوزه سرطان شناسی در پنجمین کنگره سالانه انکولوژی باشد و تمام تلاشمان را برای  هر چه بهتر برگزار شدن این کنگره بکار خواهیم گرفت.»

وی در خصوص مقالات ارائه شده به دبیرخانه کنگره گفت:« بیش از یکصد خلاصه مقاله علمی به این کنگره ارسال و تا کنون ۴۶ خلاصه مقاله توسط داوران داوری شده است و بقیه نیز بزودی انجام خواهد شد.»

رییس دانشکده علوم پزشکی گراش در ادامه افزود:« در سال ۹۸ این همایش با حضور دکتر ملک زاده  معاون پژوهشی وزیر بهداشت و فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد بزرگسالان و دیگر اساتید برجسته و ماهر در زمینه سرطان شناسی و برای گروه هدف متخصصین رشته های بالینی، پزشکان، داروسازان، پرستاران و سایر رشته های مرتبط از سراسر کشور برگزار می شود.»

رییس کنگره انکولوژی درباره محورهای های اصلی و فرعی  این کنگره نیز گفت:«محور اصلی کنگره، سرطان دستگاه گوارش فوقانی و محورهای فرعی شامل: اپیدمیولوژی انواع سرطان، اتیولوژی و ریسک فاکتورها، پیشگیری و غربالگری، تازه های تشخیص و مرحله بندی، تازه های درمان، یافته های تازه ژن درمانی و سلول درمانی، چالش های اخلاقی در درمان و مطالعات سرطان، حفظ باروری، توانبخشی و ارتقاء کیفیت زندگی خواهد بود.»

دانشکده علوم پزشکی گراش، مرکز پیشگیری از سرطان ، مرکز درمان ناباروری الزهرا سلام الله علیها، شرکت واران پرتو درمان و خیّرین ، متولیان و میزبانان و حامیان این کنگره هستند و منابع مالی این رودیداد علمی،  توسط خیرین تامین می شود.

بازگشت1398/10/24
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !